Contact

 

Marjanne@villapoliticaroermond.nl

06 – 13 63 87 77

 

Marjanne Wassink begon samen met Pieter Cornelissen in 2015 het tv-programma Villa Politica. Ze is ruim 40 jaar actief in de journalistiek, aanvankelijk voor radio- en tv-programma’s in ‘Hilversum’, waaronder Met het Oog op Morgen en Achter het Nieuws en later als buitenlandcorrespondent in Spanje voor de Telegraaf. Gedurende 19 jaar was zij een bekend gezicht bij L1-televisie. Ze presenteerde jarenlang het L1 Nieuws, Limburg Laat, L1 Laat en o.a. verkiezingsuitzendingen en het discussie- en debatprogramma L1 radio De Stemming. Marjanne is veelgevraagd mediatrainer, debat- en discussieleider en dagvoorzitter. Ook is ze voorlichter crisiscommunicatie bij Chemelot.

 Info@villapoliticaroermond.nl

06 – 46378147

 

Pieter Cornelissen start zijn carrière in 1980 bij de Vara televisie. Hij werkte voor Euro Rue in Maastricht en voor AV Point in Heerlen. Hij maakt voor regionale- en lokale omroepen programma’s.
Daarnaast produceerde hij voor tal van bedrijven, instellingen, organisaties en gemeentes videoproducties

Rob@villapoliticaroermond.nl

06 – 54376161

 

Rob Lammers heeft vanaf 1975 ervaring opgedaan bij Nederlandse en internationale multinationals. Eind jaren 80 specialiseerde hij zich in communicatie en verbeterprocessen bij organisaties. Sinds die tijd heeft hij bij meer dan 130 bedrijven in de keuken gekeken en directies geadviseerd. Sinds 2003 is hij ook een veel gevraagde onafhankelijke business-columnist in diverse internationale (online) media.